El-system, marinelektronik

Vi felsöker, reparerar, byter ut eller bygger nytt elsystem till din båt. Kontakta oss för kostnadsförslag, tips, eller råd om tillbehör och installation. Vi har även försäljning av de bästa elartiklar som vi själva använder vid installationer. Vänta inte, kontakta oss direkt på info@marineconsulting.se eller på 0708871861

Motor försäljning

Vi är auktoriserade Evinrude utombordsmotorer och säljer och monterar nya motorer, tillbehör och reservdelar. Vi försöker att ha dom mest aktuella produkterna på hyllan för att du snabbt ska kunna komma ut på vattnet igen.

Titta in i 2016 års katalog

Motor Service

Vi utför service av alla större märken och vi använder endast original delar för att vara säkra på att din maskin får den service den förtjänar. Vi tar hand om inombordare, bensin eller diesel och utombordare. Vi reparerar och konserverar så att du inte behöver oroa dig för driftsproblem.

 

Installation av solcell

Har du funderat på hur skönt det skulle vara på om batteriet i båten alltid var fulladdat när du kom ner till båten på fredagskvällen? Låt oss hjälpa dig att installera en solpanel! Vi har erfarenhet av och hjälper dig gärna med frågor och arbete med laddningsregulator, batteriladdare, spänningsmätare, hur mycket ström du behöver, hur stor panel får du plats med, var kan man montera den utan att den är i vägen men ändå får maximalt med solsken, hur drar man sladdar så att de inte syns och så att det ser snyggt ut, hur kopplas den in för att få bra driftsäkerhet och inga onödiga risker.

Vinterförvaring av vattenskoter

Vi har möjligt att i våran varmhall vinterförvara eran vattenskoter. Här står dom varmt och tryggt. hämta ut eran skoter ny-polerad till våren och slipp allt strul med att ha den utomhus.

GPS och Instrument montering

Vi hjälper dig gärna att montera båtens instrument och navigations-utrustning. Vi monterar utrustning såsom GPS, radar, ekolod, motorinstrument eller annan utrustning. Vi arbetar både med NMEA0183 och NMEA 2000. Vi felsöker och reparerar även befintliga elsystem oavsett om det sitter på motorn eller i båten.

Stereo, marinhögtalare

Visst vore det trevligt att inte bara ha ett bra ljud i båten utan även ett funktionellt och snyggt monterad stereo och vattentäta högtalare som är installerade på rätt ställe.

Vi har monterat system i såväl öppna som i sittbrunn och ruff på segel och motorbåtar.

Vi jobbar med de flesta märken, vilket gör att vi kan anpassa installationen efter din båt och dina önskemål.

Mobil servicebil
Om ni inte kan komma till oss kommer vi till er. I vår servicebil försöker vi att ha det mesta som kan behövas ute på fältet. Vi tar oss runt i hela Storstockholm för att hjälpa dig på plats eller för att hämta in din båt för reparation.

Sjötransporter
Vår besättning har erfarenhet av att framföra båtar i alla väder och har minst utbildning Skeppare 8. Behöver du hjälp med en båttransport eller att framföra din båt stabilt hjälper vi dig mer än gärna. Tveka inte utan hör gärna av dig på 0708 871 861 eller info@marineconsulting.se